DAYS IN PIC'

lite blandade bilder från dem senaste dagarna. haft en helt underbar helg och vädret gör allt 1000 gånger bättre!

ni gör min dag, varje dag 💗

förferre hos bk.






grillkrök.



middag ute i solen.

☀️.

favoriter.


SUMMER - CALVIN HARRIS



längtar så till sommaren och värmen. 💗


MINA ❤️❤️❤️


fulla och vackra. 

TJOFLÖJT ☀️🌸🌸

slänger in ett inlägg medans jag smälter maten (tacos som jag lagade till familjen). ska snart börja göra ordning mig och vänta in jessica för att sedan promenera bort till bk för att föra lite innan vi drar vidare någonstans.

idag vaknade jag upp brevid honom med stort h. duschade och åt frulle snabbt innan vi blev upplockade av filip för att åka och kolla på LNIK-älvängen! efter att vi glassat i solen mestadels hela dagen åkte jag och emilio hem för att käka, dvs just nu. 
☀️
gårdagen bjöds det på grill och chillkrök hos my, mosigt som satan! 
slänger in några bilder från igår och idag. nu ska jag fixa mig lite och ringa mina homies, puss. 















GOODMORNING 💗




🌟🌟🌟

lite bilder från helgen som varit. 👇
kan väl sammanfatta det lite lätt med matcher, guldfest, mys och häng med nära och kära. 💗
spelade två matcher i helgen. blev vinst med 3-1 mot fjärås på lördagen och 7-0 idag på DM mot fristad! så kul!! 
 
tanken är att vi snart ska promenera bort till elina och kolla el clasico med sköna, sounds pretty good! 
nej, have a nice one ✌️ 














WAVES

fick äntligen löst tillbaka min c.g jacka som en tjej fick med sig hem i helgen när vi var på vadbacka. skönt..
nu är jag iaf hemma, lyssnar på musik och tänkte ta nått och äta. träning och uttagning till helgens matcher ikväll halv 9 som vanligt! tanken är att åka och kolla på skepplanda-edet innan med mina sköna bönor. lite tidsfördriv sådär, trevligt! 

skall börja packa väskan och lite sånt nu, puss. 






WOULD U?




H E L L O

helgen far förbi lika snabbt som det blåser ute. i fredags tränade jag lite lätt från 18:00-19:40 i barran, kände för att springa av mig lite träningsvärk från intervallträningen i veckan som satt i benen. efter det plockade vi upp erico och åkte hem till mig, åt tacos och bara tog det lugnt iochmed att jag hade match på lördagen! 
matchen spelades borta mot ahlafors där vi vann med 6-1. egentligen ingen bra match för min del, men glad att vi vann och att jag var inblandad i några av målen. på kvällen efter vääldigt många om och men slutade det med att vi åkte till woodback i skepplanda. vart faktiskt rätt nice där och jag hade kul,  träffade många som jag inte pratat med på länge osv osv,  
fick somnat brevid gos när jag kom hem sen också. +++ till det. 
söndagen var väl lugn. vaknade, pratade om gårdagen, badade, åt frulle och sen iväg till vännersborg för att kolla på lilleman som spelade match. vann gjorde dom också! sweet! 
hoppade av i lödöse på vägen hem och träffade mina homies en pyttestund innan jag promenerade bort till huset som ser ut som en sockerbit hehe. kollade sista på arsenal-tottenham med hans familj och sen gjorde vi kvällsmat och kolla det sista på shutter iland som vi börja på i fredags. mosigt! 

just nu är jag hemma och har precis ätit lunch..kom hem för kanske en timma sen ungefär. skall fixa massa papper som jag måste fylla i och skicka in, så ska inte skriva mer. hörs peeps 🌸 

bilder från lördagen | 












fasen va bra ni är 💎

🙏🙏🙏

SATAN I GATAN vad glad jag är för att äntligen fått löst håkan biljett!!☀️☀️☀️ den 7 juni ska jag och mina fina vänner sjunga med till håkans toner och låten en midsommarnattsdröm kommer bli magisk, eller det kommer nog dem flesta bli. men det är min favorit med honom och ligger varm om hjärtat ☺️. 
cred till tilda också, som fixade min biljett! 





tanken är att jag ska käka något nu, sen är det träning ikväll i älvängen halv nio. efter det är det raka vägen hem till Linde, blir och ställa klockan på 05:50 för jobb! mosigt! 
nu måste jag äta, chao 👋 


TRE SAKER

jag vill ha nu | 
sol.
nike air force.
och håkan biljett!!! 😍

hoppashoppashoppas...


DU FÅR MIG ATT MÅ SÅ BRA.




APKNÄ

dammar av bloggen med ett snabbt inlägg! 
kom hem från fysträningen för ett tag sen, gjorde en smoothie och nu är jag klar för sängen. trött som få säger jag nog godnatt nu. 
+++ fick äntligen gjort mina fransar idag med av bells :-) 







DUMT OCH KLAGA

matchen slutade 3-3..
får ta med oss att det är stark och vända 0-3 till 3-3 och alla gör sitt jobb! 
inte hunnit göra så mycket mer idag. var hemma runt sex, käkade lite tacos och sen kom Linde hit. kollar psg nu men blir nog sängen närsomhelst, trött som få! 



sweet dreams✨


TRÄNINGSMATCH

sitter i bilen och dunkar musik påväg till match. div 2 laget gilleby/stala som står på schemat idag! och vi går för vinst!! 
vaknade vid kvart i 11 men låg kvar en stund, så fick bli en snabb frulle sen hehe :-) skriver sen! 👋






DEGO



godnatt vänner.