säng, serier och vatten.

sjuk, försöker vara lite glad ändå. kunde ju vart värre.


FRIDAY 🎉

hur skönt med fredag? :D
kom precis hem från stan. har gjort synundersökning, vilket gick prima och handlat jeans och lite smycken. blev lite impulsköp då jag hade lite tid att döda. sen mötte jag upp papi och köpte räkor, huuuur gott!? så sånt gott blir det ikväll innan sverigematchen!
nu ska jag kika HIMYM och vänta in mina homies som kommer hit sen :)
hörs amigos!


ÄT MER GRÖT

sitter och äter lite kvällsmat i väntan på min gosi. har precis vart och tränat i barran, long time no see! hehe
och idag är det bara åtta dagar kvar till träningslägret i turkiet, längtar ihjäl mig!! ska bli så jäkla roligt och åka iväg med världens skönaste lirare, min andra familj! can't wait!
puss och godnatt kåmpisar.


enough said, enough seen.


GAMEDAY ⚽❤

herregud, börjar ju bli lite nervös! även fast det bara är träningsmatch så har jag ju inte spelat på tre månader!! så idag håller vi tummar och tår att knät håller och det går bra!
nu ska jag åka iväg till nödinge och hämta ut sista beställningen på team sportia, sen direkt till samlingen. skriver nog mer senare. pusselipuss.


COME LET GO 🎧

frukosten sen imorse ligger i magen och snart ska jag åka iväg och fixa lite stuff. skönt att få det gjort då det legat på hyllan alldeles för länge.. 
efter det skall jag hem till julia och hänga lite med henne och billy innan träningen. niceeeeprice.

 

 

 
 
(hahah vilket charmtroll jag har, love u)
 

♥/e
 
 

GOODIE

hur grym?! borde få ett pris.


5 MARS

idag är jag ledig och emilio har studiedag, så vi tog en promenad i solen förut. sweet!
nu funderar jag lite på vad jag ska baka till träningen. då mitt lag förlorade en tävling förra veckan (tack vare att NÅGON glömde sätta sig ner) haha ;) så därför ska jag bakaaaa
nej nu ska jag inte sitta här längre.
have a nice one!


happiness

H E L L O  
kom hem från fysträningen för en stund sen. har ätit kvällsmat och nu kollar jag programmet hissen, vilket är väldigt bra enligt mig! 
idag har jag bara jobbat, sovit middag (haha vilket är sjukt underskattat!) och sen tränat. blir inte att man hinner så mycke mer men dagen har vart bra. trots att det är måndag. och jag mår faktiskt väldigt bra måste jag tillägga! då det senaste veckorna varit lite upp och ner. så det är supernice! 
nu tänker jag inte skriva mer faktiskt. puss.
 
 
 
idag kickade alla ass på fysen!
 
 
 
 
 
 
 
 
(jättesuddiga bilder men vad gör det om hundra år)
 
♥/e

KAFFERAST

så gillade jag inte kaffe hähä, inga vuxenpoäng till mig inte.
varm choklad it is!


MARS

hade det funnits ett pris för sämsta uppdaterare, hade jag kammat hem det. lätt!
men som sagt, skriver när jag har tid och känner fört.
helgen har vart väldigt lugn, fredagen spenderades med familjen och sedan hos min mormor. vilket var väldigt mysigt! igår promenerade jag i det fina vädret, tog det bara lugnt och sedan åkte till älvängen för att sitta i sekritariatet på våran cup! efter det åkte jag hem till johan och sov över där :)
idag har jag inte gjort mycke alls, ångrar lite att jag inte har vart ute i solen mer då den tyvärr sällan vill vara framme.
ja väldigt lugn helg med andra ord, kanske behövdes då det kommer vara väldigt mycke framöver. vilket är roligt absolut, men ibland önskar jag det fanns mer tid så man hann med allt man ville. 
 
 
 
 
 
♥/e