Djouglitgsgkj

 

 

 


dögoa.

 

 

 

right???


goträning = däcka i sängen.

 

5/5-13

gick upp lite innan nio och åt grötfrulle med jessica som sov över här, sedan åkte vi ner till nygårds årliga marknad! stod och sålda praliner och bingolotter en timma sen kolla runt lite och kika på knattarna som hade sammandrag :) efter det drog vi till carro och kolla in hennes nya lya! sen lagade vi kyckling och ris hemma hos mig och drog sedan ner till samlingen.                         spelade mot bergdalen och vann med 2-0! alltid nice med tre poäng men är långt ifrån nöjd med min egen insats. 

nu måste jag sova, sleep tight! 

 

 

 


THN

blev att jag drog till trollhättan med papps och lilleman ist, shopping och fika! nu ska jag duscha och göra ordning mig för kvällen, middag och bio it is :) ha en fin lördag. 
 

 


morsning!

trött med glad tänkte jag försöka ta mig upp, ska iväg om tio minuter och kolla på emilias & mys knattelag!
frågan är bara vart solen är? :(

 


FRIDAY

godkväll!
kom hem för kanske en timma sen, har hängt hemma hos jessica och umgåtts med massa sköna, då hon som sagt fyllde år idag. bio och middag väntas imorgon som hennes present, vilket ska bli hur mysigt som helst! :)
innan vi drog till henne var vi och kika på herrarnas match hemma mot trollhättans ff, 5-1 slutade matchen! och snygga mål bjöd dom på med!

nu måste jag sova, sweet dreams 💝


HURRA HURRA HURRA!

IDAG FYLLER EN AV MINA ABSOLUT BÄSTA VÄNNER ÅR!
JESSICA BIRGIT TAGGEN JOHANNESSON ♥
SÅ TUSEN GRATTISKRAMAR PÅ DIN DAG!!
 
 
 
 

ASOS

väska och kofta påväg hem till mig 💝
båda är från asos för den som undrade!

kom hem för kanske en timma sen, gick en liten promenad och nu blir det kycklingsallad i solen!
igår var det ju valborg, blev förfest hos pia och efterfest hos jessica! yepp, ingen fest. bara för och efter haha, men kvällen blev faktiskt riktigt go!
med rätt sällskap behövs inte så mycket mer :) nu måste jag äta kompisar, byeeeee

💜/e